Spørsmål og svar

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene vi får fra dere kunder, og har forsøkt å svare etter beste evne. Om det er noe du skulle lure på som du ikke finner her, ikke nøl med å kontakte oss.

Hva inneholder BioBalance?

Innhold per døgndose (2 tabletter):

Blæretang400 mg
Løvetann300 mg
Artisjokk200 mg
Triphala ekstrakt 150 mg
– Therminalia chebula50 mg
– Therminalia celerica50 mg
– Emblica officinalis50 mg
Tamarind-ekstrakt 100 mg

Ingredienser:

Ekstrakt /extrakt av / af blæretang/blåstång (Fucus vesiculosus), løvetann/mælkebøtte/maskros (Taraxacum officinale), artisjokk/artiskokekstrakt / kronärtskockaxtrakt (Cynara scolymus), terminalia chebula, belerica & officinalis, fyllmiddel/fyldstof/-fyllmedel (mikrokrystallinsk/ mikrokristallin cellulose(a), tamarind (Tamarindus indica), anti-klumpemiddel/ antiklumpning- smiddel/klumpförebyggande medel (krysskarmellosenatrium og magnesiumsalter av fettsyrer/crossmarmellose-natrium- og magnesiumsalte af fedtsyrer/ kroskarmellosnatrium och magnesiumsalter av fettsyror) og/och kolloidal vannfri/vattenfri silica.

Tablett: hydroksypropylmetylcellulose og/och glyserol/glycerol.

Hvem passer BioBalance for?

BioBalance er utviklet for kvinner og menn i alle aldre.

Hvor ofte burde jeg ta BioBalance?

Vi anbefaler deg å ta to tabletter hver dag i 4-6 måneder for å merke en effekt.

Kan jeg ta BioBalance dersom jeg er allergisk?

Er du sensitiv til noen av innholdsstoffene du finner i våre produkter anbefaler vi deg å snakke med lege før du begynner å spise dem.

Når bør jeg ta BioBalance?

Vår anbefaling er at du starter dagen med to tabletter, men de kan også tas senere i løpet av dagen.

Hvor gammel må jeg være for å kjøpe BioBalance?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle våre produkter.

Kan jeg kjøpe BioBalance i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta BioBalance dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består av virkestoffer uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Har BioBalance noen bivirkninger?

Produktet inneholder virkestoffer som ikke skal gi noen bivirkninger. Vi anbefaler likevel at du rådfører deg med en lege om du er sensitiv for noen av innholdsstoffene.