Eila: – Jeg hatet min oppblåste mage

Eila er en aktiv og livlig dame med hele 12 barnebarn og lidenskap for trening og mosjon. Dessverre opplevde hun ubehag med en hard og oppblåst mage, som gjorde hverdagen utfordrende.

– Jeg opplevde stort ubehag med luft i magen, og følte hele tiden at jeg måtte på do uten at jeg fikk det til, forteller Eila som har tilbrakt alt for mange timer på toalettet i løpet av en vanlig uke. 

Til slutt ble ubehaget så stort at hun begynte på reseptbelagte legemidler i ren desperasjon.

Løste ingenting

– Da fikk jeg faktisk motsatt problem og begynte å slite med løs mage, ler Eila. Men bak latteren ligger også mye bekymring. Eila elsker å bruke kroppen, holde seg i bevegelse og være aktiv både med familie og venner.    

– Jeg sykler hver eneste dag, enten ute eller på ergometersykkel, går lange turer og elsker å overraske venner med en spontan husvask hjemme hos dem, forteller hun. Men når magen føles som en sprekkeferdig ballong blir det vondt å gjøre det man ellers elsker. 

Gjennom årene har Eila derfor prøvd det meste av hjelpe- og legemidler, men mageproblemene ble bare verre for henne.

Forandret på uker

– Til slutt løp jeg på toalettet nesten hele tiden, og hadde et fryktelig problem med flatulens. Jeg kunne til slutt ikke gå ut av huset. Det ble for flaut, forteller hun åpenhjertig.

Men Eila kunne ikke gi opp jakten på en løsning, og da hun så et nytt mageprodukt bestemte hun seg for å prøve.

– Nå har jeg brukt BioBalance i noen uker og tar to kapsler om dagen. Og resultatet er helt utmerket, forteller hun. Ved middagstider tar hun sin daglige dose, og magen føles rolig og balansert hele dagen. 

– Ubehaget er borte, og fordøyelsen er mye mer normal nå. Og det beste er at jeg ikke trenger å være redd for å gå ut og gjøre ting, eller sitte på toalettet hele dagen, sier Eila.

Biobalance inneholder blant annet blæretang som kan bidra til sunn fordøyelse.

Nå har hun overskudd å bruke på venner og familie.

– Det er forferdelig å ha ubehag med mage eller tarm. Jeg fikk alltid beskjed om å trene ordentlig for å få bukt med ubehaget. Men jeg trente jo masse og ingenting hjalp, før jeg begynte med Biobalance! 

Så nå anbefaler Eila dette til alle som opplever ubehag i magen: 

– Endelig er magen min like fin som da jeg var ung, ler hun.

* Blæretang kan bidra til sunn tarmhelse og fordøyelse, løvetann bidrar til gastrointestinal velvære med sin prebiotiske effekt, artisjokk bidrar til et normalt fordøyelsessystem, Triphala kan bidra til å aktivisere fordøyelsen, Terminalia Belerica kan bidra til å vedlikeholde slimhinnen i fordøyelseskanalen, Emblica Officinalis kan bidra til en sunn fordøyelseskanal og Tamarind kan bidra til en mer behagelig fordøyelse.

Prøv BioBalance i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.